Dördüncüsü gerçekleşti! Türkiye ve Yunanistan arasında siyasi diyalog toplantısı

Türkiye ve Yunanistan, siyasi diyalog toplantısının dördüncüsünde ilişkilerdeki gelişmeleri ve bölgesel iş birliğini değerlendirdi. Bakan Yardımcıları, iş birliğini daha da güçlendirme taahhüdünde bulundu.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Mehmet Kemal Bozay ve Yunanistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Alexandra Papadopoulou, Ankara'da siyasi diyalog toplantısının dördüncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıda, ikili ilişkiler, bölgesel gelişmeler ve uluslararası iş birliği konuları ele alındı.
İKİLİ İLİŞKİLERİN GELİŞİMİ DEĞERLENDİRİLDİ
Toplantı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerinin güçlü bir şekilde ilerlemesi adına önemli bir adım oldu. Bakan Yardımcıları, 6. Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına hazırlık kapsamında, son görüşmelerin ardından iki ülke arasındaki gelişmeleri gözden geçirdi.
BÖLGESEL VE ULUSLARARASI KONULAR ELE ALINDI
Görüşmede ayrıca, bölgesel ve uluslararası gelişmelerin yanı sıra iki ülkenin iş birliği potansiyeli üzerinde duruldu. Taraflar, uluslararası alanda iş birliğini artırma kararlılıklarını yineledi.
OLUMLU ATMOSFERDE GERÇEKLEŞEN TOPLANTI
Toplantının olumlu bir atmosferde geçmesi, Türkiye ve Yunanistan arasında iş birliği ve karşılıklı anlayışın pekiştiğinin bir göstergesi oldu. Bu süreç, her iki ülkenin uluslararası alandaki etkileşimini daha güçlü bir hale getirecek adımlar atılacağını gösteriyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!
Boeing 787 Dreamliner Özellikleri: Hindistan'da Düşen Boeing 787 Dreamliner'ın Özellikleri Ne? Boeing 787 Dreamliner'ın Çeşitleri Neler? Daha Önce de Kazaya Karışmış!