Düşen THY uçağıyla ilgili soruşturma kapatıldı

25 Şubat 2009'da Hollanda'da düşen Türk Hava Yolları uçağı ile ilgili cezai soruşturma tamamlandı. Hollanda makamları, kaza esnasında kimsenin suç işlemediğine karar verdi ve soruşturmayı kapattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hollanda Büyükelçiliği'nden yazılı açıklama yapıldı.
Açıklamada, kazanın ardından ulusal havacılık savcısınca araştırma başlatıldığı, bu araştırma sürerken de bir yandan da kazada suç unsuru olup olmadığıyla ilgili cezai soruşturma açıldığı hatırlatıldı.
Araştırma kapsamında, tanıklar, uzmanlar dinlendi. Pilotların yanısıra, Hollanda hava trafik kontrolü ekiplerinin kusurunun olup olmadığına bakıldı.
Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Hollanda'daki yetkililerin bir suç işlemediği sonucuna varıldı ve soruşturma Hollanda'da kapatıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
664. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri 2025: Kırkpınar Yağlı Güreşleri Ne Zaman Başlayacak? Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşi Ödülü Ne?
SAATLERDİR ELEKTRİK YOK: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 23 Haziran Elektrik Kesintisi Açıklaması
Lokantada vahşet! Genç Gülizar iş arkadaşının bıçağıyla can verdi: Dehşet anları kameraya yansıdı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama