Düzce'de yangın paniği, 5 kişilik aile hastaneye kaldırıldı

Düzce'nin Çilimli ilçesinde yangın çıkan dairedeki çift ile 3 çocuğu, dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
Sabah 09.00 sıralarında, bir sitede bulunan 38 yaşındaki Mustafa Demir'e ait apartman dairesinde belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden komşular durumu itfaiyeye bildirdi. Bu sırada evde uyuyan Mustafa Demir ile çocukları 6 yaşındaki Esma, 7 yaşındaki Ahmet Salim ve 17 yaşındaki Alperen, komşuları tarafından uyandırıldı. Dumandan etkilenen baba ve çocukları, ilk tedavileri yapıldıktan sonra ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
Öte yandan yangını duyarak işten çıkıp gelen Gülhan Demir, soğutma çalışması yapıldığı sırada eve girerek çıkmayı reddetti. Eşi ve çocuklarının hastaneye kaldırıldığı öğrenip büyük üzüntü yaşayan Gülhan Demir, 112 sağlık ekiplerinin ikna etmesi sonrası evden çıkarıldı. Dumandan etkilenen Gülhan Demir de hastaneye kaldırıldı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi
SON DAKİKA... Sivas'taki vahşette sır perdesi kalktı! Hedefte anne de varmış
RESİMLİ CUMA MESAJLARI: Güzel Dualı, Türk Bayraklı, Resimli, Yazılı, Ayetli 9 Mayıs Cuma Mesajları!