E-5 kenarında erkek cesedi bulundu

E-5 Karayolu Halıcıoğlu mevkii boş arazide kimliği belirlenemeyen erkek cesedi bulundu.
Olay, Beyoğlu Halıcıoğlu mevkii E-5 Karayolu yanında bulunan boş arazide yaşandı. İddiaya göre, boş arazide hareketsiz bir şahsın yattığını gören çevredeki vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hareketsiz yatan şahsı uyandıramayınca sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.
Kimliği bulunamadı
Kısa bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı kontrollerde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis, şahsın kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonucunda, hayatını kaybeden kişinin kimliğine ulaşılamazken hayatını kaybeden şahsın bir erkeğe ait olduğunu tespit etti. Ceset yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması
Senede bir kere açıp sadece 10 gün yaşıyor! Dokunan yandı: Yüz binlerce lira cezası var!
PKK nasıl kuruldu? Abdullah Öcalan kimdir? 45 yıllık terör dönemi nasıl son bulacak?
Hiç eğitim almadı ama 11 dil biliyor: Hepsini kullandığı bu yöntemle öğrendi