Eğitime kar engeli! Valilik duyurdu okullar tatil edildi

Eğitime kar engeli Valilik duyurdu okullar tatil edildi
expand
KAYNAKİHA

Ardahan'da ve Artvin’de olumsuz hava şartları nedeniyle Şavşat ilçesinde 18 Aralık Perşembe günü eğitime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Olumsuz hava şartları nedeniyle Artvin’in Şavşat ilçesinde 18 Aralık Perşembe günü eğitime ara verildi. Şavşat Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “İlçemizde devam eden olumsuz hava koşulları sonucunda ulaşımda yaşanabilecek aksamalar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar ile halk eğitim merkezinde 18 Aralık Perşembe günü eğitim ve öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca kamu kurumlarında görev yapan hamile ve engelli personel de aynı tarihte idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

ARDAHAN

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kentte yoğun kar yağışı ve tipinin ulaşımı aksattığını bildirdi. Çiçek, paylaşımında, "Olumsuz hava koşulları sebebiyle Ardahan il geneli eğitime, perşembe günü 1 gün süreyle ara verilmiştir" dedi.

Eğitime kar engeli Valilik duyurdu okullar tatil edildi

 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow