hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    EKPSS 2024 sınav yerleri açıklandı! ÖSYM EKPSS sınav giriş belgesi sorgulama

    EKPSS 2024 sınav yerleri açıklandı ÖSYM EKPSS sınav giriş belgesi sorgulama
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    28 Nisan’da yapılacak olan EKPSS sınavı için adayların sınava giriş belgeleri yayınlandı. ÖSYM’den yapılan açıklamada adayların sınav merkezlerinin kuruma ait AİS sayfası üzerinden erişime açıldığı bilgisi paylaşıldı. İşte ÖSYM EKPSS sınav giriş belgesi sorgulama işlemleri ile ilgili detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Binlerce adayın katılımı ile gerçekleşecek olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı 2024 yılında 28 Nisan’da yapılacak. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek sınav öncesi adayların sınava katılacakları merkezler belli oldu. ÖSYM’den yapılan son dakika açıklamasında belgelerin erişime açıldığı ifade edildi.

    EKPSS SINAV YERLERİ 2024

    28 Nisan 2024 tarihinde uygulanacak olan 2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (2024-EKPSS) başvuran adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri ÖSYM tarafından tamamlandı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni 15 Nisan 2024 tarihinde saat 15.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle edinebilecekler.

    EKPSS SINAV YERİ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    ÖSYM’DEN SAAT UYARISI

    28 Nisan’da yapılacak sınav öncesinde ÖSYM’den yapılan uyarıda “2024-EKPSS için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.” denildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow