Elazığ'da silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Elazığ'da, husumetli 2 grubun silahlı kavgasında, başından vurulan Mirza Kılıç öldü, kuzeni Ali Kılıç bacağından yaralandı.
Olay, dün akşam, Akçakiraz beldesi Kıraç Mahallesi'nde meydana geldi. Mirza Kılıç ve kuzeni Ali Kılıç, caddede yürürken husumetli oldukları ileri sürülen Nurettin Y. ve akrabası Mehmet Y. ile karşılaştı. Taraflar arasında başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Mehmet Y., yanında taşıdığı silahı çıkarıp Mirza Kılıç'ı başından, Ali Kılıç'ı da bacağından yaraladı.
Çevredekilerin ihbarıyla bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Mirza Kılıç, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ali Kılıç'ın tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Polis tarafından gözaltına alınan Nurettin Y. ile Mehmet Y.'nin ise emniyetteki işlemleri sürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı