Elektrik Üretim A.Ş. ve ÇAYKUR'a atama

Elektrik Üretim AŞ ve Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (ÇAYKUR) ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan imzalı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Elektrik Üretim AŞ ve Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne (ÇAYKUR) ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Elektrik Üretim AŞ Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Dr. İzzet Alagöz atandı.
Resmi Gazete'de yer alan bir başka atama kararı ile ÇAYKUR Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına ise Ekrem Yüce getirildi. Söz konusu atamalar 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin 6'ncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çöplüğe dönmüştü! 1800 yıllık kutsal çeşme ve kaplıca turistik alan olacak...
Kayıp ortaokul öğrencisi Burak Koçak ile ilgili yeni gelişme! Son görüntüleri ortaya çıktı
2025 AĞUSTOS ASKERLİK CELBİ: Askerlik Yerleri Ne Zaman Açıklanacak, Sevk Tarihleri Ne?
‘Garip’ leylek, hasat zamanı yine geldi! 15 yıldır çiftçilerin gönlünde taht kurdu: “Torunlarım gelmiş gibi mutlu oluyorum”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in sağlık durumu nasıl? Ferdi Zeyrek kimdir, kaç yaşında? İLK AÇIKLAMA GELDİ