Emniyet müdürlerine operasyon: 22 gözaltı

Bilecik merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgüt/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik düzenlenen operasyonlarda 22 eski emniyet müdürü gözaltına alındı.
Bilecik merkezli 4 ilde, Fetullahçı Terör Örgüt/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 22 eski emniyet personeli yakalandı. Örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandıkları belirlenen, daha önce görevden ihraç edilmiş aralarında 2 ve 4. sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 22 eski emniyet personeli hakkında yakalama çıkarıldı.
Albay, muhtara albay üniforması giydirmiş Bunun üzerine Bilecik Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, Bilecik, Bozüyük ve Söğüt ilçeleri ile Ankara, Eskişehir ve Kütahya'da operasyon başlatıldı.
Gözaltına alınan 22 eski emniyet personelinin evlerinde arama yapıldığı, il dışındaki şüphelilerin Bilecik'e getirileceği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması