Erdoğan’a Almanya'dan ilginç destek

Almanya'daki Türklere ait bir eğlence kulübü ilginç bir kampanyaya imza attı. Hazırladıkları afişlerle Cumhurbaşkanlığı oyunu Erdoğan'dan yana kullananlara kulübe ücretsiz giriş hakkı veriyor. Hem de bir yıllık.
Türk gurbetçilerin en çok yaşadığı ülkelerin başında gelen Almanya’daki bir eğlence mekanı cumhurbaşkanlığı seçimleri için şaşırtan bir kampanya başlattı. Bochum’daki Clup Taksim, hazırladığı ve sitesinde de yayınladığı afişlerle Erdoğan’a oy verenleri eğer mühürlü oyun fotoğrafıyla gelirlerse tam bir yıl kulübe ücretsiz girebilmeyi vaadetti. Türklere ait olan eğlence mekanı, afişine fotoğrafını koyduğu Erdoğan’a hitaben “Avrupa’nın en büyük Türk eğlence merkezi Clup Taksim sizinle gurur duyuyor” yazısı dikkat çekiyor.
Ak Parti logosunun da kullanıldığı afişin en altındaki notta “Oyunu ver, resmini çek, bize gel, bir yıllık ücretsiz giriş kartını al.” yazısı görülüyor. Ak Parti'nin muhafazakar yapısıyla bir hayli zıt bir görüntü çizen kulübün bu kampanyasına ilginin nasıl olacağıysa merak konusu.
AK PARTİ'DEN İÇKİLİ SEÇİM AFİŞLERİ
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!