Erdoğan'ın mal varlığı açıklandı

Erdoğanın mal varlığı açıklandı
expand

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mal varlığı açıklandı. Mal varlığı beyanında en dikkat çeken detayda ise Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın babasına 500 bin TL borçlu olduğu belirtildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

12. Cumhurbaşkanı Seçim sonuçlarına ilişkin YSK kararı 13 gün gecikmeli olarak Resmi Gazetenin mükerrer sayısında yayınlandı. Hürriyet'ten Mesut Hasan Benli'nin haberine göre yayınlanan kararın ekinde seçimleri kazanan Tayyip Erdoğan’ın mal bildirimine ilişkin bilgiler de yer aldı.

500 bin TL’nin sırrı

Yayınlanan mal bildirimine göre;

Erdoğan’ın Güneysu, Dumankaya Köyü 2 bin metre kare bir arazisi.

234 bin TL değerinde  2011 model AUDİ A8 marka otomobili.

Çeşitli bankalardaki TL ve ABD doları cinsindeki nakit para miktarına da yer verildi.

Mal varlığındaki en dikkat çeken ayrıntı ise Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın babasına 500 bin TL borçlu olduğu belirtildi.

Önceki mal bildiriminde “500 bin lira alacaklı” olduğu bilgisi yer alırken, kimden alacaklı olduğu yazılmamıştı. 

Yeni çılgınlık bu

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow