Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o görüşmesi iptal oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğanın o görüşmesi iptal oldu
expand

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın New York’ta Ronald S. Lauder başkanlığındaki Dünya Yahudi Kongresi heyetiyle bugün yapacağı görüşme iptal oldu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Dünya Yahudi Kongresi heyetinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabulü için daha önce aldıkları randevu saatini bugün sabah saatlerinde değiştirmek istemesi görüşmenin iptalini beraberinde getirdi.

Cumhurbaşkanlığının programında, Dünya Yahudi Kongresi heyetinin bugün saat 10.45'te The Peninsula Oteli'nde Erdoğan tarafından kabulü öngörülüyordu.

Ancak edinilen bilgiye göre, Dünya Yahudi Kongresi yetkilileri bu sabah Cumhurbaşkanlığıyla temasa geçerek kabulün bir başka gün veya saate ertelenmesi talebinde bulundu.

Abdullah Öcalan'dan hükümete çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da, son anda gelen bu talep karşısında program yoğunluğu nedeniyle kabul için başka bir randevu veremediği, bunun da Dünya Yahudi Kongresi heyetiyle planlanmış görüşmenin iptaliyle sonuçlandığı kaydedildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow