Ergin: "İcraat yapılması gereken dönemdeyiz"

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, PKK'nın 8 Mayıs'ta çekilme kararını İstanbul'da değerlendirdi, "İcraat yapılması gereken bir noktadayız, gelişmeleri takip edeceğiz'' dedi. Bakan Ergin, Amerika Dışişleri Bakanlığı'nın Türkiye'de uzun tutukluluk sürelerine ilişkin değerlendirmelerini de eleştirdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Manisa'da orman yangını! 1 mahalle tahliye edildi
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
SYKES-PICOT NEDİR? Sykes-Picot Anlaşması Harita Sınırları Nedir? Erdoğan'dan Dikkat Çeken 'Yeni Bir Sykes-Picot'a İzin Vermeyeceğiz' Açıklaması!
AYT DİNİ ŞEHİRLER SORUSU: Lhasa Dini Şehir Mi? Kahire Dini Şehir Mi? Roma Dini Şehir Mi? 2025 YKS AYT Dini Şehirler Sorusu Cevabı