Ersoy Dede: "Emniyet ve yargı gerekirse lağvedilmeli"

Yeni Akit Gazetesi yazarı Ersoy Dede, emniyet ve yargı içinde örgütlendiği iddia edilen paralel yapı ile mücadele etme yolunun, gereklilik halinde emniyet ve yargının lağvedilmesi ve yeniden yapılandırılması ile olacağını belirtti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
CNN Türk ekranlarında yayınlanan Aykırı Sorular programının konuğu Yeni Akit Gazetesi yazarı Ersoy Dede, Türkiye'nin siyasi gündemine dair Enver Aysever'in sorularını yanıtladı.
Dede, emniyet ve yargı içinde örgütlendiği iddia edilen paralel yapı ile mücadele etme yolunun, gereklilik halinde emniyet ve yargını lağvedilmesi ve yeniden yapılandırılması ile olacağını belirtti.
Dede, "Başbakan'ın 30 Mart seçimlerinde verdiği en büyük vaat 'inlerine gireceğiz' oldu. Başbakan inlerine gireceğiz vaadiyle seçim kazandıysa, vatandaş güçlü siyasi iradeden bu inlere neden girilmediğini sorguluyor" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!
"Özgür Özel İmamoğlu’nu kızdırdı mı?" Abdulkadir Selvi yazdı...