Erzincan'da silah sesleri polisi alarma geçirdi

Erzincan'da polis konvoyunun geçişi şırasında silah seslerinin duyulmasının ardından polise yönelik taciz ateşi ihtimaline üzerine emniyet alarma geçti.
Erzincan'da, görevden dönen polis konvoyunun geçişi sırasında silah seslerinin duyulmasının ardından polise yönelik taciz ateşi ihtimaline üzerine bölgede, güvenlik güçlerince operasyon başlatıldı. Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, bir süre önce Tunceli'deki bir görev için söz konusu kente hareket etti. Görevlerinin iptal edilmesi üzerine dönüşe geçen ekiplerin bulunduğu konvoyun geçişi sırasında, Erzincan-Sivas Karayolu'nun Sakaltutan Geçidi mevkisinde, yakındaki arazide henüz kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen birkaç el silah sesi duyuldu.
Önce polis ekibine çarptı sonra işyerine daldıKonvoyu durdurup gerekli tedbirleri alan polislerin durumu bildirmesiyle bölgeye zırhlı araç desteğindeki çok sayıda polis ve jandarma özel harekat timinin de yer aldığı güvenlik güçleri sevk edildi. Teröristlerce polis konvoyuna yönelik taciz ateşi olabileceği ihtimaline karşın bölgede arama tarama faaliyeti başlatan ekipler, "Drone" ve arama kurtarma köpekleri eşliğinde havadan ve karadan araştırma başlattı. Herhangi bir yaralı ya da polis araçlarında hasarın olmadığı olay sebebiyle İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy ve İl Jandarma Komutanı Albay Tümay Özgür de bölgede inceleme yaptı. Güvenlik güçlerinin bölgedeki operasyonu devam ediyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Filmleri aratmayan olay! İtalya diye indiler Karasu'da yakalandılar
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Sağanak geliyor
HAZİRAN AYI ÖGG SINAV TARİHİ 2025: ÖGG sınavı ne zaman, saat kaçta?
Satırlı magandalar trafikte dehşet saçtı: TIR'ın camını vurarak kırdılar
Batman'daki kazada ölen müze müdürünün yürek burkan hikayesi: Down sendromlu kardeşi için evlenmemiş