Erzurum’da kayıp kızlardan iyi haber

Erzurum’da 12 Nisan günü kayıplara karışan iki kız bulundu.
Merkez Palandöken ilçesinde Özge A. ile Elif Y., geçen 12 Nisan günü ortadan kayboldu. Yenişehir Polis Merkezi Amirliği’ne gelen aileler kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucu Özge A. ve Elif Y. kaybolmalarından bir gün sonra çay bahçesinde bulunarak ailelerine teslim edildi.
Kızlardan Elif Y., okulda devamsızlık ve derslerinin kötü olması nedeniyle ailesiyle tartıştığını, yaşadıklarını arkadaşı ve komşusu olan Özge A.’ya anlattığını, bu nedenle eve gitmeme kararı aldıklarını söyledi. Elif Y.ve Özge A., bir süre dolaştıktan sonra geceyi Erzurum’da güvenli buldukları kapalı bir alanda geçirdiklerini, belirtti. Özge A. ve Elif Y.’nin 2014 yılı içerisinde de evden kaçtıkları belirlendi.
Erzurum Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada kızların, herhangi bir kimse tarafından kaçırılmadıkları, herhangi bir olaya karışmadıkları ve bir şekilde cinsel bir istismara maruz kalmadıkları ve kimseden şikayetlerinin olmadığı belirtildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama