Eski Başbakan Yardımcısı Pakdemirli vefat etti

Ekrem Pakdemirli, Manisa'da tedavi gördüğü hastanede 76 yaşında hayatını kaybetti.
Eski Başbakan yardımcılarından Ekrem Pakdemirli, Manisa'da tedavi gördüğü hastanede 76 yaşında hayatını kaybetti.
Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Tıp Fakültesi Hafsa Sultan HastanesiBaşhekimi Prof. Dr. Emin Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 21 Ekim'den buyana yoğun bakımda tedavi edilen Pakdemirli'nin bugün 07.55'te vefat ettiğini bildirdi. Acılarının büyük olduğunu belirten Kurt, Pakdemirli'ye Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diledi.
21 Ekim'de Manisa'nın Akhisar ilçesindeki bahçesinde kendi üretimi olan zeytin toplama aparatının tanıtımı için zeytin üreticileriyle bir araya gelen Pakdemirli, başına traktörün yük kaldırmak için kullanılan parçasının çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Ambulansla Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan Pakdemirli, daha sonra CBÜ Tıp Fakültesi Hafsa Sultan Hastanesine sevk edilmişti.
Milli Piyango sonuçlarını buradan öğrenin
Ulaştırma, Maliye, Gümrük ve Devlet Bakanlığı görevlerinde de bulunan Pakdemirli evli ve 5 çocuk babasıydı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor
10 MAYIS İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ 10 Mayıs Elektrik Kesintisi Açıklaması