Eski başhekim Necip Anılan ölü bulundu

Eski başhekim Necip Anılan ölü bulundu
expand

Hatay’ın İskenderun ilçesinde eski bir başhekim evinde ölü bulundu.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Edinilen bilgilere göre, eşinin İstanbul'a kızının yanına gittiği ve Ziya Gökalp Caddesindeki evinde yalnız olduğu öğrenilen 76 yaşındaki Doktor Necip Anılan, ailesinin telefonlarına cevap vermemesi üzerine eşi ve kızı tarafından şüphe duyularak akrabalarından eve bakmaları istendi.

Eve gelen yakınları 76 yaşındaki doktorun cansız bedeniyle karşılaştı. Durum hemen 112 acil servise ve emniyet ekiplerine haber verildi.

Hastaneye kaldırılan Doktor Necip Anılan’ın cenazesinin otopsi için Adana’ya gönderildiği, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Necip Anılan’ın 1996-1997 yılları arasında İskenderun SSK Hastanesi’nde başhekim olduğu, ayrıca Medicana Bahçelievler Hastanesi Genel Müdürü olan H. Ozan Yaşar’ın da kayınbabası olduğu öğrenildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow