Evden çaldıkları eşyaları internette satmaya kalktılar

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde bir bağ evinden çalınan yaklaşık 20 bin lira değerindeki eşyaları satmak için internette ilan verdikleri ileri sürülen 5 zanlıdan 2'si tutuklandı.
Gaziantep'te bir bağ evinden çaldıkları eşyaları satmak için internette ilan oluşturdukları iddia edilen 5 zanlıdan 2'si tutuklandı, 3'ü hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı.
İl jandarma Komutanlığı ekipleri, Oğuzeli ilçesine bağlı Körkün Mahallesi'ndeki bir bağ evinden, yaklaşık 20 bin lira değerinde kaynak makinesi ve elektronik cihazlar gibi eşyaların çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.
Jandarma operasyonuyla yakalandılar
Çalınan eşyaları satmak için internet sitesinde ilan oluşturulduğunu tespit eden jandarma ekipleri, ilanı oluşturan kişi ile onunla bağlantılı olduğu belirlenen 4 şüpheliyi düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.Y. ve E.Ç, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, R.T, F.V. ve Ş.D, adli kontrolle serbest bırakıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama