Ferhat Göçer taburcu edildi

Aydın'ın Didim ilçesi yakınlarında geçirdiği kaza sonucu yaralanan şarkıcı Ferhat Göçer, Bodrum Universal Hospital'dan dün gece taburcu edildi.
Şoförünün kullandığı minibüsün hatalı sollama sonucu karşıdan gelen başka bir minibüse çarpması sonucu yaralanan şarkıcı Ferhat Göçer, Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Başında ve ayaklarında zedelenme olan şarkıcı, dün kendi isteğiyle Bodrum Universal Hospital'a götürüldü.
Burada tekrar MR ve beyin tomografisi çekilen şarkıcı, saat 23.00 sıralarında taburcu edildi. Göçer, Göltürkbükü'ndeki bir otelde istirahate çekildi.
Universal Hospital Bodrum Ortopedi Uzmanı Dr. Muvaffak Bağdatlı, Göçer'in yan bağları kopan sağ dizini sabitlemek amacıyla atel taktıklarını söyledi.
Göçer'in sevgilisi Ömür Gedik, "Kaza sırasında Ferhat'la telefonla görüşüyorduk. Çok yorgun olduğunu, uyumak istediğini söylüyordu. Bu sırada kaza oldu. Büyük şok yaşadım. Ferhat şu an otelde uyuyor. İki gün istirahat ettikten sonra, basına bir açıklama yapabilecek. Kendisini arayan hayranlarına sağlık durumunun iyi olduğunu, merak etmemelerini söylüyor. Cumartesi akşamı Güverte Club de sahne alması şu haliyle mümkün değil. Bacağından olacağı ameliyat ise önümüzdeki günlerdeki tetkiklerden sonra netlik kazanacak" dedi.
Kazada yaralanan İngiliz turistler Kelly Collins, Maurean Collins, Denis Collins, Lily Rose Foran ve Chloe Christina Foran ile Göçer'in şoförü Refik Öztürk, Milas 75'inci Yıl Devlet Hastanesi'ndeki tedavilerinin ardından taburcu edildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Çöplüğe dönmüştü! 1800 yıllık kutsal çeşme ve kaplıca turistik alan olacak...
Kayıp ortaokul öğrencisi Burak Koçak ile ilgili yeni gelişme! Son görüntüleri ortaya çıktı
2025 AĞUSTOS ASKERLİK CELBİ: Askerlik Yerleri Ne Zaman Açıklanacak, Sevk Tarihleri Ne?
‘Garip’ leylek, hasat zamanı yine geldi! 15 yıldır çiftçilerin gönlünde taht kurdu: “Torunlarım gelmiş gibi mutlu oluyorum”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in sağlık durumu nasıl? Ferdi Zeyrek kimdir, kaç yaşında? İLK AÇIKLAMA GELDİ