Firari FETÖ’cüler, gaybubet evlerinde yakalandı

Mersin’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında düzenlenen operasyonda aralarında örgüt imamlarının da bulunduğu 4 kişi, sahte kimlikle saklandıkları gaybubet evlerinde yakalandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün gaygubet evleri olduğu tespit edilen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda S.D., Y.B., H.D.ve A.Ş. gözaltına alındı.
Kardeşi adına düzenlenen kimlikle yakalanan şüphelilerden S.D.'nin 2015 yılında örgütün Karaman imamı olduğu, ve Bylock kaydı bulunduğu saptandı. Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü'nden ihraç edilen Y.B.'nin örgütün Kütahya’da yapılanmasında yer aldığı, Bylock kaydı ve Bank Asya'da hesap artırımında bulunduğu belirlendi. KHK ile ihraç edilen H. D.ve A.Ş.'nin de polis mahrem imamlarından olduğu, yine Bylock kaydı ve Bank Asya hesap artırımı bulunduğu tespit edildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji il il uyardı: Şiddetli yağış geliyor
1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: Resimli, Anlamlı, Yazılı, Posterli 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Mesajları!
İSTANBUL'DA DEV ELEKTRİK KESİNTİSİ: Tam 60 Bölgede Elektrikler Yok! İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ - AYEDAŞ Elektrik Kesintisi Sorgulama
Sahte fatura davasında karar çıktı: Engin Polat ve babası Sezgin Polat'a 5 yıl 2 ay hapis cezası verildi
KKTC Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi, 3 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla açılacak