Flash TV'nin ünlü sunucusu arkadaşını vurdu

Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda sabaha karşı eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurduğu iddia edildi.
Arkadaşını topuğundan vurduğu gerekçesiyle gözaltına alınan Gökhan Taşkın ilk ifadesinde, "sarhoştum kazayla oldu" dedi. Beyoğlu'nda gece boyu eğlenen Gökhan Taşkın ve Fatih Sarıdayı, eğlence dönüşü saat 05.00 sıralarında sokakta yürüyordu.
Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre; Gökhan Taşkın belindeki Glock tabancayı çıkardı ve tek el ateş etti. Mermi arkadaşı Karadayı'nın topuğuna isabet etti. Polis kısa sürede olay yerine geldi. Taşkın gözaltına alındı ve tabancaya el konuldu. Hastaneye kaldırılan Karadayı, emniyette, Taşkın'la arkadaş olduklarını birlikte alkol aldıklarını, yolda yürürken Taşkın'ın kendisine ateş ettiğini, husumeti olmadığını davacı olmayacağını söyledi. Taşkın ise alkollü olduğunu tabancanın yanlışlıkla ateş aldığını öne sürdü.
Gökhan Taşkın serbest bırakıldı. Taşkın, "Arkadaşım benim silahımı belimden almaya çalıştı. Bu sırada silah kaza ile patladı. İfademi verdikten sonra işimin başına döndüm. Kazayla yaşandı. "dedi. Taşkın, arkadaşının silahı belinden almak istemesini de sarhoşluk nedeniyle olduğunu söyledi.
Ünlü spikerinin arkadaşını vurduğu an kamerada
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!