Metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper'e veda
Metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Ebru Heper’in eşi Sabri Heper, yakınları ve vatandaşlar katılırken, acılı eşini yakınları sakinleştirdi.
Haberin Devamı
/

İstanbul'da metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper (37) memleketi Sivas'ta son yolculuğuna uğurlandı.
/

Kaza, 10 Mayıs'ta saat 16.00 sıralarında Beylikdüzü Haramidere Sanayi Metrobüs durağında meydana geldi.
Haberin Devamı
/

Büyükçekmece yönüne giden metrobüs, Haramidere Sanayi durağında aynı yöne giden başka bir metrobüse arkadan çarptı. Kazada hastaneye kaldırılan 57 yaralıdan biri olan sigorta şirketi çalışanı Ebru Heper, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
CENAZESİ MEMLEKETİNE GETİRİLDİ
/

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Heper’in cenazesi, memleketi Sivas'a getirildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
/

Ebru Heper için öğlende Yukarı Tekke Mezarlığı içerisindeki Ayyıldız Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Ebru Heper’in eşi Sabri Heper, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenazede gözyaşı döken Sabri Heper’i yakınları teskin etmeye çalıştı. Kılınan namazın ardından Ebru Heper, Yukarı Tekke Mezarlığı'nda toprağa verildi.