Gazi Mahallesi'nde polis operasyonu

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde (Gazi Mahallesi) DHKP-C'ye yönelik olarak çok sayıda polisin katıldığı operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DHKP-C'nin propagandasını yaptığı iddia edilen Yürüyüş dergisinin, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde basımının yapıldığı adrese operasyon düzenledi.
Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ile polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda, dergi basımının yapıldığı iş yerinin bulunduğu cadde
araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
Operasyonda 1 kişi yakalanırken, bazı dijital malzemeler ve örgütsel dokümanlara el konuldu.
Gözaltına alınan şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesine götürüldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!