Gazi Mahallesi'nde polis operasyonu

Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde (Gazi Mahallesi) DHKP-C'ye yönelik olarak çok sayıda polisin katıldığı operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü DHKP-C'nin propagandasını yaptığı iddia edilen Yürüyüş dergisinin, Sultangazi Zübeyde Hanım Mahallesi'nde basımının yapıldığı adrese operasyon düzenledi.
Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri ile polis helikopterinin de destek verdiği operasyonda, dergi basımının yapıldığı iş yerinin bulunduğu cadde
araç ve yaya trafiğine kapatıldı.
Operasyonda 1 kişi yakalanırken, bazı dijital malzemeler ve örgütsel dokümanlara el konuldu.
Gözaltına alınan şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan yerleşkesine götürüldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
'Faylıköy'de 6.2'lik deprem öncesi garip olay: 6 dakika sürdü!
YENİ AFAD DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Türkiye'de Sadece İki Tane Var! Biri Konya'da! TAM 5000 YAŞINDA...
Maaş Bordrosu Nereden, Nasıl Alınır? E-Devlet Üzerinden Maaş Bordrosu Nasıl Alınır?
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)