Gaziantep'te soba faciası:4 ölü

Gaziantep' te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti.
Şehit Kamil İlçesi 8 Şubat mahallesinde meydana gelen olayda, gece aynı odada yatan 20 yaşındaki Zeliha, kardeşleri 19 yaşındaki Hasan ve 15 yaşındaki İpek Çakır ile yeğenleri 5 yaşındaki Muhammet Yaşar Çakır sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.
Evin bir başka odasında yatan ve nakliyatçılk yapan Mehmet ve eşi Dursun Çakır, sabah odanın kapısını açıtıklarında çocukları ve torunlarının hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gördü. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekipleri 3 kardeş ile yeğenlerinin öldüğünü belirledi.
Soba zehirlenmesi sonucu yaşamını yitiren 3 kardeşten Hasan Çakır'ın önümüzdeki günlerde askere gitme hazırlığı yaptığı, yeğenleri Muhammed Çakır'ın ise facianın yaşandığı evin alt katında oturduğu ve geceyi amcalarıyla birlikte geçirmek üzere odada olduğu belirtildi. Soba zehirlenmesi sonucu yaşamını yitiren Çakır ailesinin 4 ferdinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Şehit Kamil Devlet Hastenesi morguna kaldırıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Güzel havalara mola! Meteoroloji’den yağış, fırtına ve toz taşınımı uyarısı: Etkilenecek bölgeler belli oldu!
Fenomenlere yasa dışı bahis operasyonu! Tolunay Ören ve Kemal Can Parlak için karar verildi
2 bin 300 yıllık kaya mezardan çıktı! İlk kez sergiye çıkarıldı
Okulda görev yapan öğretmene silahlı saldırı: Hayatını kaybetti
GSB kamp başvuru sonuçları 2025 açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Gözler genc.gsb.gov.tr adresinde!