Gençlik Derneği'ne şiddetli baskın!

Gençlik Derneğine şiddetli baskın
expand

İstanbul Okmeydanı'nda Gençlik Dernekleri Federasyonu'na "terör" iddiasıyla operasyon düzenleyen polis, binanın kapısını kırdı ve içeriye çok sayıda gaz bombası attı. Baskında 4'ü kadın 9 genç gözaltına alındı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Yasa dışı sol bir örgüte ait çalışmalarını sürdüren İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, Okmeydanı Piyalepaşa Mahallesi Piyalepaşa Caddesi'ndeki Gençlik Dernekleri Federasyonu'na operasyon düzenledi.

Çok sayıda çevik kuvvet polisinin katılımıyla gerçekleştirilen operasyon sırasında, dernekte bulunanların kapıyı açmamaları üzerine kapıyı kırarak içeri giren polis, içeridekileri etkisiz hale getirmek için derneğin içerisine gaz bombası attı.

Operasyonda, dernekte bulunan lise ve üniversite öğrencisi olduğu belirtilen 4'ü kadın 9 kişi gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Eskişehir'de DHKP-C operasyonunda 5 gözaltı

Eskişehir'de de terör örgütü DHKP-C'ye yönelik operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Polis ekipleri, kentte DHKP-C örgütü ile bağlantısı olduğu ileri sürülen 5 üniversite öğrencisinin evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

Gözaltına alınan 5 kişinin Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgularının ardından Ankara'ya sevk edileceği bildirildi.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow