Göktürk'te hafriyat kamyonu bariyerleri parçaladı

İstanbul Eyüp Göktürk yolu üzerinde bariyerleri parçalayan toprak yüklü hafriyat kamyonu yan yattı.
Eyüp Göktürk yolu üzerinde, bir hafriyat kamyonu henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyerlere vurduktan sonra yan yattı. Kamyon sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Kaza saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Beytullah Ercan'ın kullandığı 34 TL 1053 plakalı hafriyat kamyonu, Göktürk yolu üzerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyerlere vurup parçaladıktan sonra yan yattı.
Kaza yapan kamyonda bulunan hafriyat toprağının yola savrulması nedeniyle iki şerit trafiğe kapandı. Göktürk yolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu.
Barbaros Bulvarı'nda aracın üzerine vinç devrildi
Önce hastaneye gitti, sonra geri döndü
Kamyon şoförü Beytulah Ercan ise önce hastaneye gidip ilk tedavisini yaptırdı. Daha sonra yeniden kaza yerine dönen Ercan, "Kaza yaptıktan sonra hastaneye gittim. Geri geldim. Kamyonumun başındayım" dedi.
Kaza yapan kamyonun kurtarılması için vincin çalışması devam ediyor. Polis ekipleri de trafiği tek şeritten veriyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Gordion'da büyük keşif: 47'nci Tümülüs gün ışığına çıkarıldı
Kurban kesecekler DİKKAT! Uzmanlar uyardı: Hayvandan insana geçebilir, gömülerek imha edilmesi lazım
'Mavi gömlekli' konuştu: Ölüm tehditleri var evimde kalamıyorum
Eski nişanlı dehşeti: Ben bir mermi daha yemek istemiyorum
Silahlar, senetler, tapular... Tefeci çetesine jandarmadan darbe