Gözaltındaki hakim ve savcılara linç girişimi

Erzurum'da gözaltına alınan 25 hakim ve savcı sağlık kontrolü için götürüldükleri hastanede saldırıya uğradı. Hakim ve savcıları linç etmeye kalkışan grubu polis havaya ateş açarak önledi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Erzurum'da görev yapan 25 hakim ve savcı Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonda gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından bugün sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Palandöken Devlet Hastanesi'ne götürülen savcı ve hakimler çıkışta burada toplanan kalabalık bir grubun saldırısına uğradı. Polis, hakim ve savcıları saldırgan grubun linç girişiminden havaya ateş açarak kurtardı.
Güçlükle otobüse bindirilen hakim ve savcılar sıkı güvenlik önlemi altında adliyeye götürülürken, hastane bahçesindeki öfkeli grup polis tarafından dağıtıldı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...
Dikkat! Meteoroloji tek tek uyardı: 16 ilde sarı kodlu alarm!