Greenpeace'ten konserli protesto

"Nükleersiz Türkiye Kampanyası"na destek için Türkiye'ye gelen çevre örgütü Greenpeace'in "Gökkuşağı Savaşçısı" gemisinin 3'üncü durağı İzmir'di. Nükleere karşı protesto biçimi ise bu kez biraz farklıydı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
İzmir'deki Pasaport İskelesi'nde konser vardı. Etkinliğin amacı nükleer santralleri protesto etmekti.
"Nükleersiz Türkiye Kampanyası" kapsamında Türkiye'ye gelen çevre örgütü, Greenpeace'in "Gökkuşağı Savaşçısı" adlı gemisi İstanbul ve Sinop durağının ardından İzmir'deydi.
Gemiyle birlikte İzmir'e gelen Abarjazz Avaandgard müzik grubu, Türkiye'ye kurulmak istenen nükleer santrallere karşı caz konseri verdi.
Limanın çevresindeki işyerlerinde çalışanlar mesailerini bırakıp konseri izledi.
Geminin bundan sonrak idurağı ise Antalya ve Mersin olacak.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SAĞLIK BAKANLIĞI 18 BİN PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
KABİNE TOPLANTISI BUGÜN VAR MI, NE ZAMAN? Temmuz Maaş Zammı, Kamu Toplu İş Sözleşmeleri ve İran-İsrail Gerilimi İçin Gözler Kabine Toplantısında
Kağıthane'de tam 'gaz' facia: 4 araca çarptı, 2 kişi yaraladı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!