Grup Yorum'dan 4. Bağımsız Türkiye konseri

Grup Yorumdan 4. Bağımsız Türkiye konseri
expand

Grup Yorum'un 4. Bağımsız Türkiye konseri Bakırköy Halk Pazarı'nda gerçekleştirildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Ücretisiz olarak gerçekleşen konsere binlerce kişi katıldı. Gezi olaylarında hayatını kaybedenlerin resminin bulunduğu dev pankartın açılmasıyla konser saat 15.00'de başladı.

Grup Yorum üylerinin şarkısına aralarında  Niyazi Koyuncu, Barış Atay, Ogün Sanlısoy, Erdal Bayrakoğlu, Hilmi Yarayıcı, Erkan Oğur, Hakkı Demircioğlu, Selçuk Balcı, Adile Yadırgı, Ayla Yılmaz, Hüseyin Turan, Tolga Sağ'ında bulunduğu bir çok konuk sanatçı eşlik etti.

Öte yandan başına isabet eden gaz fişeğinin yol açtığı yaralanmadan sonra 269 gün komada kalan ve hayata veda eden Berkin Elvan için yazılan şarkı da söylendi.

Berkin Elvan için balonlar uçuruldu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da konseri izlemeye gelenler arasındaydı. 

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow