Gül'den TARİŞ işçilerine destek

Türk-İş 3. Bölge Temsilcisi Mustafa Kundakçı, TARİŞ işçilerinin durumuyla ilgili Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştüklerini belirterek, "Cumhurbaşkanı Gül, 560 işçinin haklarının ödenmeden çıkarılmasını çok yanlış bulduğunu ifade etti" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Gül ile Ankara'ya gitmeden önce Adnan Menderes Havalimanı VIP Salonu'nda, iki kadın TARİŞ işçisiyle görüşen Kundakçı, görüşme sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, TARİŞ İplik Fabrikası'ndaki sorunlarla ilgili, Cumhurbaşkanı Gül ile 5-6 dakika görüştüklerini, beklediklerinden daha iyi karşılandıklarını söyledi.
İşçilerin yaşadığı sıkıntıları Cumhurbaşkanına anlattıklarını bildiren Kundakçı, "Sorunları, sıkıntıları anlattık. Kendisi 'haklısınız' dedi. Bunu doğru bulmadığını ifade etti. 560 işçinin haklarının ödenmeden çıkarılmasını çok yanlış bulduğunu ve işi takip edeceğini kaydetti. Gerçekten ilgileneceğine inanıyoruz. Umuyoruz ki bir sonuç alırız" dedi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı