Güngören'deki pitbull dehşeti! İkisi de tutuklandı

Güngören'de sokak üzerinde pitbull saldırısına uğrayan Yusuf Tekin hastaneye gidince 23 suç kaydı olduğu ve gasp suçundan arandığı ortaya çıktı. Polis, tedavisinin ardından Yusuf Tekin'i ve pitbull sahibi Hüseyin Hakan Aksu'yu gözaltına aldı. İki şüpheli de sevk edildikleri adliyede mahkemece tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Güngören'de geçen çarşamba günü Yusuf Tekin, sokak üzerinde ağızlıksız gezdirilen pitbullun saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Tekin, tedavi için hastaneye gidince 23 suç kaydı olduğu ve gasp suçundan arandığı öğrenildi. Polis ekipleri Yusuf Tekin'i gözaltına aldı. 9 suç kaydı olduğu belirlenen pitbullun sahibi Hüseyin Hakan Aksu da gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler Yusuf Tekin gasp suçundan, Hüseyin Hakan Aksu ise kasten yaralama suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Pitbull ise belediye ekipleri tarafından barınağa götürüldü.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Düğünde çalan şarkıların telif parasını kim ödeyecek? Salon sahibi mi yoksa gelin ve damat mı?
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı