Günlük kiralık ev denetiminde ceza yağdı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü ekiplerince "Günlük kiralık evlere yönelik" yapılan uygulamada, bir kişiye 10 bin 383 lira idari para cezası verildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Marmaris Emniyet Müdürlüğü Şehit Nedip Cengiz Eker Polis Merkezi Amirliği, Asayiş ve Terör Grup Amirliği ekipleri ilçe genelinde günlük kiralık evlere yönelik denetimlerde bulundu. İlçedeki 25 kiralık evde incelemede bulunan ekipler, herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlamadı.
Konutunu günlük kiraya veren bir kişiye ise 1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu'nu ihlal ettiği gerekçesiyle 10 bin 383 lira idari para cezası uygulandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Özgür Özel'e yumruklu saldırı... Saldırganın katlettiği oğlunun mezarında dikkat çeken yazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın KKTC ziyareti, Rum tarafında geniş yankı buldu: "Bu topraklara bir damga daha vuruyoruz"
Gaziosmanpaşa'da yol çöktü! İki bina tahliye edildi
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!