Haberal'a da davetiye gönderildi

İlk kez Çankaya Köşkü'nde verilecek 30 Ağustos resepsiyonuna Ergenekon davasında tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal da davet edildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile eşi Hayrünnisa Gül'ün ev sahipliğini yapacağı 30 Ağustos resepsiyonu davetiyeleri gönderilmeye başlandı.
Resepsiyona davet edilen vekiller arasında, Ergenekon davasından tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Mehmet Haberal da yer aldı. Haberal'ın resepsiyona katılıp katılmayacağı belli değil.
Köşk'teki resepsiyona; tutuklu milletvekilleri dışında Meclis'te temsil edilen AK Parti, CHP, MHP ve BDP'nin bütün milletvekilleri davet edildi. Çankaya Köşkü, resepsiyon için bin 600 kişiye eşli olarak, yani toplam 3 bin 200 kişilik davetiye gönderdi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bu illerde yaşayanlar dikkat! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağış ve rüzgar alarmı!
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI : AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!
Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde yeni görüntü: Nasıl öldürdüğünü gülerek anlattı
Sokak ortasında vahşet! Bahar'ın katilinin ifadesi ortaya çıktı
Edirne'de "Kakava ateşi" yakıldı, binlerce kişi baharın gelişini böyle kutladı