Haberal'ın doktoru tahliye edildi

Haberalın doktoru tahliye edildi
expand

"Haberal raporu" soruşturması kapsamında tutuklanan İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji bölümünde görevli Prof. Dr. Cengiz Çeliker tahliye edildi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

İkinci Ergenekon davası kapsamında tutuklu bulunan eski Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Haberal'ın mahkemeye gönderilmediği iddia edilen sağlık raporuyla ilgili olarak Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan Çeliker'in, dün akşam saatlerinde tahliye edildiği öğrenildi.

Gizlendiği öne sürülen raporda imzası bulunan ve daha önce de ifadeye çağrılan Prof. Dr. Cengiz Çeliker de şüpheli olarak 11 Şubat 2011 tarihinde ikinci kez ifadeye çağrılmıştı.

Çeliker, çıkarıldığı mahkemece "Terör örgütüne yardım ve yataklık yapmak" suçunu işlediği iddiasıyla tutuklanmıştı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow