Olay hakim adliyeye geldi

Olay hakim adliyeye geldi
expand

Hakkında yakalama kararı çıkarılan hakim Mustafa Başer, Twitter'dan mesajlar paylaştı. "İstanbul'a dönüyorum, sabah adliyeye gideceğim" dedi.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

17 Aralık Soruşturması'nda kriz yaratan tahliye kararlarının altında imzası bulunan İstanbul 32'nci Asliye Ceza eski Hakimi Mustafa Başer hakkında dün akşam saatlerinde yakalama kararı çıkarıldı. Kararın çıktığı saatlerde Başer Twitter üzerinden mesajlar paylaştı.

Başer, saat 22. 59'da attığı mesajda, "muhtemelen beni de tutuklayacaklar, bunu bile bile adliyeye gidiyorum, kaçma şüphesi olan kişinin yaptığı iş bu olur mu?" yazdı.

Bir sonraki mesajında ise, "yollar çok uzun zannediyorum adliyeye sabah anca yetişebileceğim, bir de yol yorgunluğu, yine de gayret ediyorum adliyeye çabuk ulaşmaya" dedi.

Saat 23. 08'de Sapanca bölgesinden attığı görülen son tweetinde ise Başer, "çok yoruldum mecburen dinleneceğim sabah 09:00 da adliyeye gelirim" ifadesini kullandı.

Başer adliyeye geldi

Dün akşam Twitter'dan bu mesajları paylaşan 32. Asliye Ceza Mahkemesi'nin eski hakimi Mustafa Başer, ailesiyle birlikte Bakırköy adliyesine geldi. 

Açığa alınan hâkim Mustafa Başer konuştu: "25 Nisan'dan beri takip ediliyorum"

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Demirtaş: "Kralınıza tansiyon hapı ayarlayın"

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow