Hakkari Derecik'te iletişim hattı kesildi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Beldesi'nde yol çalışmaları sırasında iş makinaları fiber optik kablolara zarar vermesi üzerine bölgede 2 gündür iletişim sağlanımıyor.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinin Irak sınırında bulunan Derecik Beledesi ve bağlı köyleri ile 2 gündür iletişim sağlanımıyor. Fiber optik kabloların zarar görmesi nedeniyle sabit hat ve cep telefonlarının bölgede çalışmadığı belirtilirken, onarım çalışmalar sürdürülüyor.
Şemdinli - Derecik Beledesi arasında bulunan Gölgelitaş mevkiinde yapılan yol çalışmaları sırasında iş makinaları fiber optik kablolara zarar verdi. Fiber Optik kabloların zarar görmesi üzerine Irak sınırındaki Derecik Beldesi ve bağlı köyleri ile iletişim kesildi. 2 gündür cep telefonu ve sabit hatların çalışmaması vatandaşlara büyük sıkıntı yaşatırken, yetkililer, onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüldüğünü söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, milletvekilleriyle kahvaltıda bir araya geldi
TİGEM KURA SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI: TİGEM işçi alımı mülakat tarihi ne zaman?
Kanımız dondu! Bahar cinayetinde yeni detaylar: 2022’den beri ev değiştiriyormuş
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
CHP lideri Özgür Özel'e yumruklu saldırı! Abdulkadir Selvi'den dikkat çeken 2 tespit