Hatay'da karı kocaya infaz

Hatay’ın Arsuz ilçesi Yukarı Kepirce Mahallesi’nde yaşayan bir çift, evlerinde tabancayla infaz edilmiş halde bulundu.
Edinilen bilgilere göre olay, önceki gün sabah saatlerinde komşularının eve gitmesi ile ortaya çıktı. Mahalle sakinleri durumu hemen jandarma ekiplerine bildirirken, eve gelen jandarma ekipleri Selahattin (52) ve Fatma Çıracı (48) çiftinin cansız bedenleriyle karşılaştı. Selahattin Çıracı’nın göğsünden, Fatma Çıracı’nın ise başından silahla vurularak öldürülmeleri, mahallede şok etkisi oluştururken, olayla ilgili araştırmaların sürdüğü bildirildi.
Olay yeri incelemesini gerçekleştiren ekiplerin mermi kovanlarına rastlamadıkları da öğrenildi. Olayın çok yönlü araştırılması için İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı belirtildi.
Selahattin ve Fatma Çıracı’nın cansız bedenlerinin gerekli incelemelerin yapılması için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildiği öğrenildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Meteoroloji tarih verdi: 25 ile şiddetli sağanak yağış geliyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
12 SAAT SU YOK! 18 HAZİRAN İSTANBUL SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? iski.istanbul İSKİ Su Kesintisi Sorgulama