Havalimanlarını sıralayıp sordu: Rize Havalimanı ne olur?

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi açılışı yapılacak Rize Havalimanı hakkında sorulu bir paylaşım yaptı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ekşi İstanbul, Sabiha Gökçen ve Trabzon havalimanlarını sıralayarak Rize Havalimanı'nın kısaltılmış isminin ne olacağını sordu.
Ekşi'nin paylaşımında, "Bu soruyu kim bilir? İstanbul Havalimanı: IST, Sabiha Gökçen Havalimanı: SAW, Trabzon Havalimanı:TZX ise, Rize Havalimanı: ? Ne olur?" ifadeleri yer aldı.
Bu soruyu kim bilir?
— Bilal EKŞİ (@BilalEksiTHY) April 14, 2022
İstanbul Havalimanı :IST
Sabiha Gökçen Havalimanı :SAW
Trabzon Havalimanı:TZX
İse: ✈️
Rize Havalimanı:🔵🟢❓
Ne olur?
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Türkiye-İran sınırında son durum: Vatandaşların Türkiye'ye girişleri sürüyor
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI: Sağlık Bakanlığı Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak? Bakan Memişoğlu Tarih Verdi!
Besim Dutlulu Kimdir? Besim Dutlulu Hangi Partiden, Nereli, Kaç Yaşında? Aksihar Belediye Başkanı Besim Dutlulu Ferdi Zeyrek'in Yerine Seçildi!
BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ SON DAKİKA: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
İran'ın Kullandığı Fettah Füzesi (FATTAH) Nedir? Hipersonik Fettah Füzesi'nin Özellikleri Neler? Menzili Kaç Kilometre?