HDP Bingöl eş başkanları tutuklandı

Bingöl'de terör örgütü PKK/KCK operasyonunda gözaltına alınan HDP Bingöl İl Eş Başkanları Mahmut Bozan ve Zerin Berdibek'in de aralarında bulunduğu 4 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Geçtiğimiz 20 Mart'ta terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan HDP Bingöl İl Eş Başkanları Mahmut Bozan ve Zerin Berdibek, KHK ile kapatılan Meya-Der Şube Başkanı Cengiz Turan ve Eğitim-Sen eski Başkanı Metin Kılıç olmak üzere 4 kişi, emniyetteki sorgularının tamamlanmasının ardından dün adliyeye sevkedildi. Savcılıkta ifadeleri alınan 4 kişi, tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevkedildi. Dün gece geç saatlere kadar süren ifadelerinin ardından tutuklanan 4 kişi, cezaevine gönderildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
RESİMLİ ANNELER GÜNÜ MESAJLARI: 2025 Resimli, Anlamlı, Yazılı, Ablaya, Teyzeye, Halaya, Anneye Göndermelik Anneler Günü Mesajları!
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi