HDP'li vekile Afrin soruşturması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Tunceli Milletvekili Alican Önlü hakkında sosyal medya hesabından Afrin operasyonuna ilişkin yaptığı paylaşımlar nedeniyle soruşturma başlattı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, "HDP Tunceli milletvekili Alican Önlü tarafından sosyal medya hesaplarında yapılan ve Afrin operasyonuna atıfla ’...Türk devleti Afrin’e saldırıyor çünkü Kürtlere ve Kürt kazançlarına aykırı...’ ifadeleri yer alan İngilizce metin ve yaralı bir çocuk fotoğrafı içeren paylaşımları nedeniyle TCK’nın 301. maddesi uyarınca soruşturma başlatılmıştır" denildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Ödemesi: Sağlık Raporu Ücretli Mi? Hangi Raporlar Ücretli? www.sbos.saglik.gov.tr Aile Hekimliği Sağlık Raporu Ödemesi Sorgulama
BÜYÜK ELEKTRİK KESİNTİSİ! 17 Haziran İstanbul Elektrik Kesintisi Ne Zaman Bitecek? İstanbul'da Elektrikler Ne Zaman Gelecek? BEDAŞ AYEDAŞ Elektrik Arıza Sorgulama
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
YENİ BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ: TSK Bedelli Askerlik Ne Kadar Oldu? Bedelli Askerlik Yapacakların Dikkatine! Ücret Değişiyor!
ÇİTLEKÇİ TOGG ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI 2025: Çitlekçi TOGG çekiliş sonuçları asil-yedek talihli listesi açıklandı mı?