"Hepimiz serbest kalacağız"

Adnan Oktar Suç Örgütü'nün üç numarası olan ve yakalanan Tarkan Yavaş'ın firarda olduğu sürede internete yüklenen videolarını yakalandığı adreste çektiği, adrese gelen diğer örgüt üyelerinin USB bellekle aldıkları videoları kafelerden internete yükledikleri ortaya çıktı.
Sabah'ın haberine göre; Oktar ve diğer örgüt üyelerinin, tutuklu olan veya olmayan örgüt üyelerine mektuplarla "Hepimiz serbest kalacağız. Devletin başına Adnan Oktar geçecek ve devleti biz yöneteceğiz" mesajı yolladıkları iddia edildi. Adliyeye sevk edilen Tarkan Yavaş tutuklandı. Ayça P., Fatih D. ve Ece K.'nin ardından örgütün bir üyesi daha itirafçı oldu. Oktar'ın 30 yıldır en yakınındaki isim olan Serdar D. etkin pişmanlıktan yararlandı. İzmir Aliağa F Tipi Cezaevi'nden dün tahliye edilen Serdar D. "Örgüt sempatizanlarının imamıydım. Maddi yardımda bulunan, Avrupa'da ve Anadolu'da faaliyet gösteren bin kişilik sempatizan grubu yönettim" dedi. Serdar D.'nin ardından 3 önemli isim daha itirafçı olup Oktar ve diğer örgüt üyelerinden şikâyetçi oldu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Genç kadın 6 yıl önce sırra kadem basmıştı! Kemik parçaları ortaya çıktı
TOKİ E-DEVLET BAŞVURU EKRANI: 250 Bin Sosyal Konut TOKİ Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Şartları Neler? www.toki.gov.tr Başvuru Ekranı
ÖSYM KPSS 2025/1 TERCİH KILAVUZU : KPSS yerleştirme tercihleri başladı mı? KPSS merkezi atama tercih ekranı!
Kazıyı durduran altın ışıltısı: Bilecik'teki mağara girişinde tüm tarihi değiştirecek keşif
Bir şehri ayağa kaldırdı: Firar etti, polisleri ezdi, resmi araca çarptı