Her satırı dehşet! Baltayla öldürüp çuvalla dereye attılar: 3 tutuklama

Kastamonu’da samanlıkta öldürdükleri kişinin cesedini çuvala koyarak dereye atan 3 şahıs jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahısların 3'ü de tutuklandı.
Olay, dün Kastamonu’da merkez ilçesine bağlı Ahlat köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, önceki gün tarlasındaki otları biçmek için evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 57 yaşındaki Satı Doğruoğlu’nun yakınları, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yapılan aramalar neticesinde köyün yakınında kan izine rastlandı. Kan izlerini takip eden ekipler, dere yatağındaki çuvalın içerisinde Doğruoğlu’nun cenazesini buldu.
KAN İZLERİ CİNAYETİ ORTAYA ÇIKARDI
Sürüklenerek dereye getirildiği belirlenen çuvalın izlerini takip eden ekipler, izlerin, köyün yaklaşık 300 metre yakınındaki, B.Ç.’ye ait evin samanlığına kadar devam ettiği tespit etti.
Jandarma ekipleri, samanlıkta yaptıkları incelemede, 57 yaşındaki Satı Doğruoğlu’nun balta ile öldürüldükten sonra cesedinin çuvala koyulduğu ve sürüklenerek dereye atıldığını belirledi.
3 KİŞİ TUTUKLANDI
Olayın ardından samanlığın sahipleri B.Ç. ile eşi B.Ç. ve oğlu Ü.Ç., jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Karakoldaki işlemlerinin ardından cinayet zanlıları, sağlık kontrolünden geçirilerek Kastamonu Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan şahısların 3'ü de tutuklandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İstanbul'da korkutan görüntü! Deniz suyu 100 metre çekildi, sahilde adacıklar oluştu
Dikkat! Prof. Dr. Şen tarih verdi: İstanbul'a yeni kar dalgası geliyor!
SON DAKİKA... İstanbul için peş peşe uyarı yapıldı! Pazartesi gününe dikkat
MSÜ sınav yerleri belli oldu mu, ne zaman açıklanacak? MSÜ sınav giriş belgesi sorgulama tarihi...
Endişe veren görüntü: 2 şehirde deniz 150 metre çekildi! Uzman isimden açıklama...