Hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı

Elazığ'da iş yerlerine farklı tarihlerde üç ayrı iş yerinde hırsızlık yaptığı belirlenen kişiler Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekibi tarafından düzenlenen operasyonla tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Elazığ'da iş yerlerinde hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet ve Abdullahpaşa mahallelerinde farklı tarihlerde üç ayrı iş yerinden hırsızlık yapılması üzerine çalışma başlattı.
Ekipler, teknik ve fiziki takip sonucunda hırsızlık zanlısı H.Ç, T.Ö. ve A.T'yi gözaltına aldı. Girdikleri adreslerde çok sayıda sigara, bir dizüstü bilgisayar ve kasa içerisinde bulunan bir miktar parayı çalan zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
ANNELER GÜNÜ İNDİRİMLİ BİLET 2025 AJET: AJet, 11 Mayıs Anneler Günü kampanyası nerelerde, hangi uçuşlarda geçerli?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak ve rüzgar alarmı!
Sivas'ta otomobil bariyerlere saplandı, sürücü yaralandı
Terör örgütü PKK'nın 47 yıllık kanlı tarihi
Terörsüz Türkiye sürecinde kritik viraj! Terör örgütü PKK silah bırakıyor