Holiganlar turnuvayı kana buladı!
Bursa’da, 32 köyün katılımıyla düzenlenen futbol turnuvasında bir taraftarın sahaya şişe atmasıyla başlayan olaylarda iki takım taraftarları arasında bıçaklı kavga çıktı. Olaylarda 2'si ağır 3 kişi yaralandı.
Bursa’da yaşanan olayda, maç sırasında bir taraftar pozisyona sinirlenerek sahaya şişe attı. Şişe atma olayı sonrası iki takım taraftarları arasında tartışma çıktı. Tartışma bir anda büyüyerek kavgaya dönüştü. Yaklaşık 200 taraftar birbirini darp etmeye başladı. Kavga da şişeler, yumruklar havada uçuşurken 3 kişi de bıçakla yaralandı.
Olay yerine çok sayıda polis ve 112 ekibi sevk edildi. Ekipler kavgayı zorlukla ayırdı. Kavgada bıçaklanan Ahmet D. (38), Orhan U. (37) ve Cengiz G. (22) ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan Ahmet D. (38) ve Orhan U.'nun (37) sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olayın ardından yaralıların yakınları da acil servise akın etti. Acilde toplanan taraftarlar arasında da gerginlik yaşandı. Polis bıçaklama olayının şüphelilerini arıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...