Hükümet, HSYK konusunda gerekçeli karara göre karar verecek

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, HSYK ile ilgili yeni bir düzenlemeye ilişkin, "Gerekçeli kararı görelim ona göre ne yapacağımıza karar vereceğiz" dedi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bozdağ, Meclis'te gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bozdağ, "Anayasa Mahkemesi'nin iptal kararıyla ilgili HSYK ile ilgili yeni bir düzenlemeyi Meclis kapanmadan getirir misiniz?" sorusuna "Bakalım gerekçeli kararı bir görelim, ondan sonra değerlendireceğiz konuyu. Bir gerekçeli kararı görelim, ona göre ne yapacağımıza karar vereceğiz" karşılığını verdi.
Anayasa Mahkemesi'nin kuruluş yıl dönümü resepsiyonuna katılıp katılmayacağı yönündeki soru üzerine Bozdağ, "Sürpriz beklemeyin" dedi.
Bozdağ, "Meclis'e göndereceğiniz çalıştığınız yeni bir şey var mı?" sorusu üzerine de, "Çalıştığımız çok şey var da hangisi gelecek onu daha kararlaştırmadık" diye konuştu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Boksörün ölümüne dövdüğü taksicinin ailesi: Türkiye’de yargılansın
Nihal ve Bahar Candan davasında şoke eden ifadeler!
HABER... Ocak görünümlü Mayıs! Fotoğraflar bugün çekildi
ÖZEL GÜVENLİK SINAV SONUÇLARI SORGULAMA: ÖGG sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
TAM 3 ASIRLIK! Emojinin Kökleri Tokat’ta Ortaya Çıktı: Gören Bir Daha Bakıyor...