İki ilin Emniyet Müdürleri görevden alındı!

İki ilin Emniyet Müdürleri görevden alındı
expand

Afyonkarahisar ve Isparta Emniyet Müdürleri görevlerinden alındı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, görevinden alınarak merkeze çekildi.

İçişleri Bakanlığı bünyesinde yapılan atamalar kapsamında Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan, başka bir göreve verilmek üzere merkeze alındı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile merkeze alınan Mustafa Uçkan'ın yerine Merkez Emniyet Müdürü İbrahim Özel atandı.

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or da başka bir göreve verilmek üzere merkeze çekilirken yerine Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Caner Tayfur, atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile 16 emniyet müdürü merkeze alındı. Kararnameyle Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, görevinden alınarak Merkez Emniyet Müdürlüğü'ne çekildi. Or'un yerine Şükrü Balcı Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Caner Tayfur, atandı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow