İki kardeş evlerinin önünde bıçaklanarak öldürüldü

İki kardeş evlerinin önünde bıçaklanarak öldürüldü
expand
KAYNAKİHA

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Erdal ve Ruşen Karadaş kardeşler ile akrabaları Hüseyin Karadaş arasında tartışma çıktı. Hüseyin Karadaş tartışmanın büyümesi üzerine bıçağını çıkararak iki kardeşe saldırdı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, 2 kardeş tartıştıkları akrabaları tarafından evlerinin önünde bıçaklanarak öldürüldü.
Olay, saat Darıca Sırasöğütler Mahallesi 1537 Sokak'ta meydana geldi. Erdal Karadaş (44) ve kardeşi Ruşen Karadaş (34) ile Hüseyin Karadaş (43) arasında evlerinin bahçesinde bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hüseyin Karadaş bıçağını çıkartarak 2 kardeşe saldırdı.

MHP'nin milletvekili adaylarının listesi

Bıçakladıktan sonra kaçtı

Olayı görenlerin haber vermesi üzerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi olay yerine sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen iki kardeş kurtarılamadı.
Kavgada hayatını kaybeden kardeşlerden Ruşen Karadaş'ın eşinin dayısı olduğu ileri sürülen cinayet zanlısı Hüseyin Karadaş olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri Hüseyin Karadaş'ın yakalanması için çalışma başlatıldı.  Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow