İSKİ ilçe ilçe açıkladı! İSTANBULLULAR DİKKAT: 14 saatlik su kesintisi

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), bazı hatlarda gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle Bahçelievler, Esenler, Bağcılar ve Güngören ilçelerinde yarın 14 saat süreyle su kesintisi yapılacağını bildirdi.
İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), bazı hatlarda yapılacak çalışmalar nedeniyle Bahçelievler, Esenler, Bağcılar ve Güngören'de yarın 14 saat süreyle su kesintisi uygulanacağını duyurdu.
İSKİ'den yapılan açıklamada, Bahçelievler Terfi Merkezi çıkışında bulunan ana isale hatlarında elektromanyetik debimetre ve iğne vana çalışmaları, Soğanlı Mahallesi Bağcılar hattı ile Kocasinan hattında ise kelebek vanaların elektromekanik ekipman değişimi gerçekleştirileceği belirtildi.
İŞTE O BÖLGELER
Açıklamada, çalışmalar nedeniyle 11 Haziran Çarşamba günü 10.00-00.00 saatleri arasında su verilemeyecek bölgeler şöyle sıralandı:
"Bahçelievler'de Bahçelievler (bir kısmı), Yenibosna Merkez (bir kısmı), Çobançeşme (bir kısmı), Hürriyet (bir kısmı), Kocasinan Merkez, Zafer, Fevzi Çakmak (bir kısmı), Cumhuriyet, Soğanlı, Şirinevler (bir kısmı) ve Siyavuşpaşa (bir kısmı) mahalleleri. Bağcılar'da Mahmutbey (bir kısmı), 15 Temmuz (bir kısmı), Bağlar (bir kısmı), Barbaros, Yıldıztepe, Fevzi Çakmak (bir kısmı), İnönü, Yenigün, Merkez, Çınar (alt kısmı), Sancaktepe, Kemalpaşa (alt kısmı), Yavuz Selim, Kazım Karabekir ve Hürriyet mahalleleri. Güngören'de Haznedar, Güven, Akıncılar, Mareşal Çakmak, Merkez, Sanayi (bir kısmı) ve Güneştepe mahalleleri. Esenler'de Fatih Mahallesi (bir kısmı)."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
14 SAAT SULAR KESİK! 11 HAZİRAN İSKİ SU KESİNTİSİ: İstanbul'da Sular Ne Zaman Gelecek? İSKİ Su Kesintisi Sorgulama
8 dakika arayla dehşeti yaşadılar! Sokak köpekleri çocuklara saldırdı
Yenidoğan bebeğini 3. kattan aşağı attı! Kan donduran olayın cezası belli oldu
İzmir'de zincirleme felaket! Kahreden detay ortaya çıktı
AFAD YENİ DEPREM HARİTASI: AFAD deprem haritası yenilendi! Türkiye'de deprem riski en az iller neresi? Hangi illerde deprem riski yüksek? AFAD Türkiye Deprem Haritası!