hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İmamoğlu'ndan gazetecilere 'Roma' turu! 9 milyona varan harcama...

    KAYNAKCNN TÜRK

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2027 Avrupa Olimpiyat Oyunları imza töreni için Roma'ya gitti. İmamoğlu'na 45'i gazeteci olmak üzere 73 kişilik kafile eşlik etti. Gezinin tüm masrafları İBB bütçesinden karşılandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MASRAFI İBB BÜTÇESİNDEN KARŞILANAN GEZİYE TEPKİ

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gazetecilerle Roma ziyareti tartışma konusu. Gezinin masrafı İBB tarafından karşılandı.

    İmamoğlu, '' Beş buçuk yılık görev sürecimizde ilk kez yurt dışındaki bir organizasyona gazetecileri getirdiğimiz bir organizasyon yaptık.'' dedi.

    İmamoğlu böyle dedi ama akıllara Karadeniz gezisi geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2022 yılının Mayıs ayında, Artvin, Rize ve Trabzon'u kapsayan gezisine de gazetecileri yanında götürmüştü.

    İMAMOĞLU'NDAN "ROMA" SAVUNMASI

    Ekrem İmamoğlu, bu kez de 2027 Avrupa Olimpiyat oyunları imza töreni için Roma'ya gitti. 45 gazeteciyi de yanında götürdü.

    İmamoğlu, ''Avrupa Oyunları, İstanbul tarihinde ilk kez yapılıyor. Bunun yadırganacak bir tarafı yok. Önemli bir organizasyondur. Etik kurallar üzerinden eleştirileri dinliyoruz. Bir eksiğimiz varsa bakarız, bir sonrakinde yapmayız. Ama ilk kez yapıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    CHP'deki tasarruf bildirgesine karşı Roma gezisine 9 milyona varan bir harcama yapılması tepki çekti. Bu durumun CHP'de parti içerisinde de rahatsızlığa da neden olduğu konuşulurken, İmamoğlu'ndan eleştirilere yanıt geldi;

    ''Bunu yüzlerce kez yapan ahalinin temsilcilerinin buna dönüp haberler yapması ve eleştirilerini de enteresan bir biçimde izliyorum. Dediğim gibi biz 6 yıla yakın zaman dilimi içinde ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirdik.'' dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow